Paul Scholes tror på, Man Utd kan indhente Arsenal

Paul Scholes. Foto: Shutterstock.

Erik ten Hags hold ligger i øjeblikket på femtepladsen efter at have taget 15 point i deres første otte ligakampe.

 

United fik en trist start på sæsonen – tabte hjemme til Brighton og blev derefter smadret 4-0 af Brentford – men vandt derefter fire kampe i træk forud for landskampspausen.

Et 6-3-nederlag til Man City gav United et ydmygende realitetstjek, men De Røde Djævle vendte i det mindste tilbage til at vinde, da de første gang slog Everton på Goodison Park sidste weekend.’

Manchester United er ni point efter Premier League-lederne Arsenal og otte efter lokalrivalerne Manchester City, selvom de kan skære det hul, hvis de vinder deres kamp.

Idet Man City er det eneste hold, der endnu har tabt i den engelske topkamp i denne sæson, spiller Pep Guardiolas hold anden violin efter det formstærke Arsenal, som har vundet 11 af deres seneste 12 kampe i alle turneringer for at komme frem som den tidlige temposætter.

På trods af Arsenals imponerende form, mener Scholes, at Manchester United har en trup, der er i stand til at stige Premier League-tabellen og blive nummer to efter de forsvarende mestre, Man City.

Adspurgt om United kan være den ‘bedste af resten’ i denne sæson bag Manchester City, sagde Scholes på BT Sport: ‘Ja, det tror jeg, de kan, de har truppen til at gøre det.

»De skal dog være mere kliniske. Det bliver vi ved med at sige. De chancer, de skaber… de er nødt til at finde mål et eller andet sted fra.

»Der er dog mål i dette hold. Vi ser de kampe, de har, på vej, og Manchester United er mere end i stand til at slå de fleste af de hold.’

Den tidligere engelske midtbanespiller tilføjede: ‘Efter de første to kampe var jeg virkelig bekymret for, at United ikke ville slutte i top seks.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen