Paul Pogbas VM-drøm brister, efter Juventus bekræfter knæoperation

Paul Pogba. Foto: Shutterstock.

Frankrigs Paul Pogba er blevet opereret for en knæskade, og Juventus har bekræftet, at han først vil spille for Massimiliano Allegri efter VM.

 

Paul Pogba går glip af dette års VM i Qatar, efter at Juventus-manager Massimiliano Allegri bekræftede, at han ikke ville vende tilbage til klubben før i januar.

Den 29-årige Pogba skadede sit knæ under præ-sæsonen og blev opereret for at løse problemet.

I første omgang forventedes den franske landsholdsspiller at komme sig fuldt ud i denne måned, men omfanget af skaden blev klart efter hans træning i mandags.

Midtbanespilleren hjalp Frankrig med at vinde VM i Rusland for fire år siden, hvor han scorede i 4-2-sejren over Kroatien i finalen.

Han var også en del af nationen, der vandt sin liga i oktober sidste år og nåede finalen i EM 2016, hvor man tabte 1-0 til Portugal i Paris.

Pogba gen-underskrev med Juventus i juli efter hans kontrakt med Manchester United udløb.

Den firedobbelte Serie A-vinder er endnu ikke vendt tilbage til Torino-klubben grundet knæproblemer. Hans tilbagevenden kan være et stykke tid væk.

Når ikke at spille før januar

“Realistisk vil han (Pogba) være tilbage i januar,” indrømmede Allegri forud for tirsdag aftens Champions League-åbning mod PSG.

Allegri sagde: “I morges trænede Pogba for anden gang, men han stoppede midtvejs og besluttede, at han skulle opereres. VM er ikke mit problem, Juventus’ problem er, at han kommer tilbage i januar.”

Juventus har bekræftet, at Pogba gennemgik elektiv artroskopisk lateral meniskektomi efter mandagens træningssession. Det var en “fuldstændig succes”, ifølge NHS hjemmeside.

Bedring kan tage ham fra en uge til flere måneder.

Pogba kan være klar i tide til VM, men det er meget usandsynligt, at han bliver klar til en kamp.

Frankrigs træner Didier Deschamps har endnu ikke kommenteret Pogbas skade.

Deschamps sagde, at han planlægger at offentliggøre sit VM-mandskab i slutningen af ​​oktober, med indsendelsesfristen, han har den 13. november. Turneringen begynder den 20. november med Frankrigs første kamp mod Australien to dage senere.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk