Paul Pogba frigiver erklæring efter brors påståede afpresningsvideo

Paul Pogba. Foto: Shutterstock.

Mathias Pogba har spillet for adskillige professionelle klubber, herunder Wrexham, Crewe Alexandra og Partick Thistle. 

 

Paul Pogba har udgivet en erklæring, der henviser til “afpresning”, efter hans bror optog en video, der lover “store afsløringer” om Juventus-spilleren.

Den tidligere guineanske internationale spiller. Mathias Pogba, 32, offentliggjorde i weekenden videoer på engelsk, fransk, italiensk og spansk. I videoerne lovede han at komme med “store afsløringer om hans bror Paul Pogba og hans agent Rafaela Pimenta”.

En erklæring underskrevet af den 29-årige tidligere Manchester United-angriber Paul, samt hans mor Yeo Moriba og Pimenta, sagde, at videoerne “desværre ikke er nogen overraskelse”.

Udtalelsen tilføjede: “Videoerne er i sammenhæng med trusler og afpresningsforsøg fra en organiseret bande mod Paul Pogba.”

“De kompetente personer i Italien og Frankrig blev informeret for en måned siden, og der vil ikke være yderligere kommentarer i forhold til den igangværende undersøgelse.”

Mathias, har spillet for adskillige professionelle klubber, herunder Wrexham, Crewe Alexandra og Partick Thistle. Han fortalte i sin video, at folk havde brug for at vide, om hans bror “fortjener sin plads i det franske hold og æren af ​​at spille i World Cup”.

Paul skal forsvare det VM, han vandt med Frankrig i 2018, ved den kommende turnering i Qatar.

Han vendte tilbage til Serie A-giganterne på en fri transfer efter hans kontrakt med Manchester United udløb denne sommer.

Han kom til Old Trafford fra Le Havre i 2009 i en alder af 16, før han forlod United på en gratis transfer for at slutte sig til Juventus i 2012.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk