Paris Saint-Germain slår Nice 2-1 – Messi og Mbappe redder PSG

Foto: Shutterstock.

Paris Saint-Germain lykkedes sent med at slå Nice 2-1 på Parc des Princes og vende tilbage til toppen af ​​Ligue 1-tabellen.

 

Christophe Galtier forbliver ubesejret som manager, men fandt det svært mod sit tidligere hold, og det krævede et mål fra indskiftede Kylian Mbappe at sikre sejren mod de kæmpende i den tidlige sæson.

Nice var bedst de første ti minutter, men PSG var tæt på at bryde dødvandet gennem et frispark fra Lionel Messi, selvom hans 30-yard-angreb strøg lige forbi stolpen.

Ross Barkley, der var udlejet til Nice fra Chelsea, blev sat til at køre igennem på mål af Mario Lemina, men blev godt indledt af en tilbagegående Marquinhos, og værterne blev sluppet af krogen for deres vanvittigt høje linje.

PSG tog føringen efter en halv time, da Messi dansede sig igennem Nice-forsvaret og til sidst trak et frispark fra Dante, hvorefter argentineren skød det afgørende frispark fra kanten af ​​straffesparksfeltet.

Messi fordoblede næsten føringen  før pausen med et stikkende skud fra 18 yards, men Kasper Schmeichel var i stand til at skubbe den over overliggeren.

Men lige efter pausen sendte Nice´s Youcef Atals bolden over både Marquinhos og Nordi Mukiele, hvilket tillod Gaetan Laborde at score fra tæt hold.

Endnu en bold ind fra Atal skabte panik i PSG-feltet minutter senere, og værterne var heldige med, at Melvin Bard skød over med sit svage højreben.

Vitinha og Neymar smed begge skud væk fra mål i slutningen af ​​hurtige PSG-kontraangreb, mens Messi på en eller anden måde valgte Nuno Mendes ud med en gennemspilning, kun for wing-backen at blive afværget af Schmeichels ben.

Og Nices modstand faldt med knap ti minutter tilbage, da Mukiele vandt bolden tilbage højt oppe på banen, og hans nedskæring blev fejet hjem af Mbappe, så PSG kunne sikre sejren.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen