Officielt: Barcelonas startopstilling i Sevilla

Foto: Shutterstock.

Ved at rykke til det sydvestlige Spanien efter Real Madrids sejr over Real Betis, vil Barcelona være ansvarlig for at bygge videre på deres fantastiske start på sæsonen.

 

Sevilla er klar til at byde Barcelona velkommen med Ramón Sanchez  Pizjuan, og Xavi har ikke lavet nogen ændringer i deres vindertrup mod Real Madrid og i sidste uge mod Valladolid.

Ousmane Dembele og Rafinha er fløjspillere i startopstillingen med Rafinha sandsynligvis på venstre flanke. Men som vi har set hver uge, er der konstant variation gennem de 90 minutter.

Robert Lewandowskis rekord på 4 mål er blevet overgået af Iago, som har scoret 5 mål i denne sæson, af Aspas. Paul leder aftenens angreb i håb om at generobre sin trone.

På midtbanen forankrer kaptajn Sergio Busquets skibet. Han er flankeret af den spanske duo Gavi og Pedri, med Frenkie de Jong og Frank Kesy på bænken.

Jules Kunde fik formentlig en frisk start på højre back efter sin debut. Ronald Araujo og Eric Garcia fører de fire bagerste på midterforsvarene, med Alejandro Barde til venstre.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk