Neymar truer med at genoplive Kylian Mbappe-fejde

Neymar Jr og Kylian Mbappe. Foto: Shutterstock.

Paris Saint-Germain mistede deres første point i Ligue 1 i søndagens uafgjorte kamp mod Monaco, da Neymar tog holdets straffe i stedet for Kylian Mbappe.

 

Neymar risikerer at genoplive sin fejde med Kylian Mbappe efter at have ignoreret aftalen fra Paris Saint-Germain om rækkefølgen af ​​klubbens straffesparksskytter.

Mbappe og Neymar brød rækkefølgen af ​​straffesparksskytter på holdet under Ligue 1-opgøret mod Montpellier tidligere på måneden, efter at brasilianeren ikke tillod sin holdkammerat at tage PSGs andet straffe, efter franskmanden havde set sin første indsats reddet.

Den tidligere Real Madrid-kaptajn Sergio Ramos blev efter sigende tvunget til at træde til for at adskille det stridende par i omklædningsrummet efter hændelsen.

PSG-boss Christophe Galtier prøvede at tackle problemet direkte ved at arrangere et førsteholdsmøde. Her blev de begge to irettesat og undskyldte.

Galtier fortsatte med at præcisere rækkefølgen af ​​straffesparkstager i klubben: “Mbappe er nummer et straffesparksskytte. Som en generel regel definerer jeg altid den anden skytte, som åbenlyst er Neymar.”

Men i søndagens Ligue 1-Monaco-kamp levede Neymar ikke op til den aftale. Galtiers hold mistede deres første Ligue 1-point i sæsonen på trods af, at de klarede uafgjort 1-1.

Kevin Volando gav gæsterne en overraskende føring på Parc des Princes i første halvleg. PSG reddede et point for at holde deres ubesejrede start takket være et straffespark i anden halvleg, som Neymar scorede på

Dette brød aftalen mellem de to og truede med et yderligere sammenstød af egoer i omklædningsrummet.

Mbappe var klubbens første straffesparksskytte efter at have været på banen, da straffesparket blev dømt i kampens 66. minut

Subscribe
Notify of
guest
1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Simon
Simon
1 year ago

Hvad med Messi hvilket nummer er han

Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk