Newcastle udviser stor interesse for Chelsea fløjspiller til £120.000 om ugen

Callum Hudson Odoi. Foto: Shutterstock.

Kunne Newcastle United finde på at skrive kontrakt med Callum Hudson-Odoi fra Chelsea?

 

Eddie Howes Newcastle United er ifølge 90min interesseret i at hente Callum Hudson-Odoi fra Chelsea i sommerens transfervindue.

90min rapporterer her til morgen, at den 21-årige Chelsea og Englands internationale kantspiller Hudson-Odoi er af ‘betydelig interesse’ for Newcastle.

Efter vores vurdering er det usandsynligt, at Newcastle United vil være i stand til at hente Callum Hudson-Odoi fra Premier League-rivalerne Chelsea i sommerens transfervindue

Ikke på en permanent aftale i hvert fald.

Ja, Chelsea har et konkurrencedygtigt trup og er godt fyldt med angreb, og de tidligere Premier League- og UEFA Champions League-vindere har også en ny ejer nu.

Hudson-Odoi er dog kun 21 og er kommet igennem Chelseas ungdomssystem.

Vi ved, at det er svært for akademiuddannede at spille for Chelseas førstehold, men Hudson-Odoi har allerede dukket op 72 gange i Premier League for Blues.

Kantspilleren føler måske selv, at han stadig kunne få indflydelse på Stamford Bridge og etablere sig som fast mand i manager Thomas Tuchels startopstilling.

Hudson-Odoi lavede 11 starter og fire vikaroptrædener i Premier League for Chelsea i sidste sæson.

Den 21-årige, der tjener £120.000 (890 tusind danske kroner) om ugen (SalarySport), scorede et mål og leverede to assists i disse kampe.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk