Nadia Nadim imødeser lang pause efter ny korsbåndsskade

Foto: Shutterstock.

Den danske kvindelige landsholdsspiller Nadia Nadim må imødese en lang skadespause, efter at hun i en kamp for sin klub Racing Louisville beskadigede korsbåndet i venstre knæ.

 
Det oplyser hun i et opslag på Instagram.

– Uheldigvis rev jeg korsbåndet over i mit venstre knæ i vores seneste kamp. Jeg er selvfølgelig knust og ked af det, skriver Nadim.

– Men jeg har stået over for udfordringer og hårde tider, siden jeg var et barn, så man kan måske sige, at jeg er ekspert i at overkomme dem.

– Jeg blev født som en kriger, og jeg ved, at intet kan knække mig. Jeg ved også, at det kunne være værre.

Af opslaget fremgår det ikke, om Nadia Nadim skal gennemgå en operation i forbindelse med skaden.  Hendes klub har endnu ikke meldt noget ud om situationen.

Nadia Nadim vendte tilbage til fodbold kort før sommerens EM-slutrunde efter at havde siddet ude i ni måneder efter en anden korsbåndsskade.

Efter sit comeback spillede hun få kampe for sin klub, inden hun blev udtaget til EM af landstræner Lars Søndergaard.

Udtagelsen vakte en del opsigt, fordi Nadia Nadim optræder som ambassadør for den omdiskuterede VM-slutrunde for herrerne i Qatar.

Nadia Nadim spillede i alle Danmarks tre EM-kampe og har siden spillet fast for sin amerikanske klub, men blev altså skadet i kampen mod Portland Thorns 22. september og blev skiftet ud efter 26 minutter.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk