Mohamed Salah: £400.000 om ugen gør ham til den højest betalte fodboldspiller i Premier League

Mohammad Salah får tårnhøj løn. Foto: Shutterstock.

Hvordan er Mo Salahs løn sammenlignet med resten af ​​fodboldverdenen? Hans nye løn på 400.000 pund om ugen i Liverpool gør ham til den bedst betalte spiller i Premier League foran Cristiano Ronaldo.

 

Mo Salahs nye løn på 400.000 pund (3 mil. danske kroner) om ugen i Liverpool gør ham til en af ​​de bedst betalte fodboldspillere i hele verden.

Efter måneders spekulationer om egypterens fremtid, chokerede de røde verden ved at annoncere, at han havde aftalt en ny kontrakt om at blive på Anfield indtil 2025.

Efter at have set Sadio Mane forlade klubben til Bayern München i sidste måned, vil Jurgen Klopp glæde sig over at holde på Salah, som har været medvirkende til de rødes succes i de seneste år.

Salah er nu også den største indtjener i hele Premier League, foran Cristiano Ronaldo og Kevin De Bruyne, som har rapporterede lønninger på £385.000 (2,5 mil. danske kroner) pr. uge.

Manchester Citys nyeste rekrut Erling Haaland er tæt bagud med £375.000 om ugen ( 2,8 mil. danske kroner), samme løn som Manchester United-målmand David de Gea.

Salah, 30, rangerer som den fjerde bedst betalte fodboldspiller på verdensplan, men hans løn er mindre end dem foran ham – som alle spiller for Qatar-støttede Paris Saint-Germain.

Neymar kommer ind på tredjepladsen med £606.000 (5 mil. danske kroner) pr. uge, men så er der et stort spring til top to.

Lionel Messi fik faktisk en lønnedgang, da han kom til PSG fra Barcelona sidste sommer, men han har stadig en svimlende løn på £960.000 (8 mil. danske kroner) om ugen.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk