Milan hæver buddet på Raphael Onyedika til 48 millioner

Foto: Shutterstock.

Den italienske mesterskabsklub Milan har ifølge forlydender budt ikke mindre end 48 millioner kroner for FC Midtjyllands Onyedika.

Italienske medier kunne tidligere på ugen berette, at de italienske mestre havde lagt et bud på 30 millioner kroner ind på FC Midtjylland-profilen.

Nu mener Ekstra Bladet at vide, at Milan har forhøjet buddet til 48 millioner. Ledelsen i FCM overvejer i øjeblikket situationen.

FC Midtjyllands sportsdirektør Svend Graversen udtalte fredag til Discovery+, at han ikke ønsker at kommentere på rygter fra hverken den ene eller anden side

– Jeg kan kun konstatere, at Raphael Onyedika har spillet for os i et år, siden han har været udlejet. Han har været en profil i 1. division, og nu er han en profil i Superligaen.

– Han har gjort det virkelig godt for os, så jeg kan godt forstå, at der er folk, der er interesserede, for han er en vanvittig dygtig spiller.

– Vi vil rigtig, rigtig gerne beholde Onyedika et år til, for vi tror på, at vi kan udvikle ham endnu mere, fortæller Svend Graversen til Discovery+.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle Milan have budt 6,5 millioner euro for spilleren

Ledelsen i FC Midtjylland er gået i tænkeboks. Ganske vidst er italienernes tilbud forbedret, men det ligger stadig et godt stykke under de 75 millioner kroner, som klubben havde forventet at kunne sælge den 21-årige midtbanespiller for.

Raphael Onyedika har kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2026.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk