Medier vildt imponeret af vidunderlig Leeds-teenager

Leeds United. Foto: Shutterstock.

Leeds Uniteds Under-21’ere knuste i går aftes Southampton 6-2, da et erfarent hvidt hold blev for stor en mundfuld for Saints.

 

 

Folk som Liam Cooper, Patrick Bamford – der scorede tre mål – og Crysencio Summerville var alle med til at give  Leeds en voldsom sejr fredag ​​aften. Junior Firpo spillede også, da han fortsatte sin vej tilbage til førsteholdet, og Jesse Marsch må have været glad for, hvad han så generelt.

Selvfølgelig vil der altid være nogle fremragende spillere i en så stor præstation, og en af ​​dem var den unge midtbanespiller, Darko Gyabi. Gyabi, som blev underskrevet i sommer fra Manchester City,  og er blevet hyldet for at være et ‘vidunderligt’ talent takket være sine præstationer.

Og i går aftes så han ud til at forbedre sit omdømme yderligere, da Leeds Live gav ham en flot 8/10-bedømmelse og en gratis opskrivning.

“Silkeblød midt i parken. Fortsætter med at imponere og fik Leeds godt fremad,” skrev Leeds Live om Gyabi.

For Leeds-fans vil det være lige, hvordan de ønsker at se den 18-årige Gyabi imponere. Efter at have mistet Kalvin Phillips i sommer har midtbanen vist åbninger, og Gyabi kan i høj grad blive fremtiden, hvis han fortsætter som han spiller nu.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen