Manchester United viser interesse for Barcelonas højreback

Sergino Dest. Foto: Shutterstock.

Manchester United overvejer at by Barcelonas højreback Sergino Dest, ifølge talk SPORT.

 

Dest, der spillede for Ajax under Eric ten Hag, er omkring 17 millioner pund (150 mio. danske kroner) værd.

Det har været en kaotisk sommer og starten på hans sæson på Old Trafford. De Røde Djævle ligger i øjeblikket i bunden af ​​Premier League med to nederlag.

Manchester United har hentet Lisandro Martinez, Tyrell Marasia og Christian Eriksen denne sommer, men føler, at klubben stadig mangler at skrive under på mange aftaler.

Talk SPORT forstår, at seniorprofessionelle spillere, herunder Cristiano Ronaldo, har bedt Manchester Uniteds bestyrelse om at yde mere støtte til manager Eric ten Hag på transfermarkedet.

Og det ser ud til, at deres ønske vil gå i opfyldelse i Manchester United, lige før klubben hentede Atletico Madrid-angriberen Mateus Cunha for en aftale på £42 mio. (371 mio. danske kroner)

Og nu ønsker de at hente Dest, der har 17 landskampe med det amerikanske landshold.
Den 21-årige er født i Holland og startede sin karriere i Ajax.

Han kom til førsteholdet i sæsonen 2019/20. Han plejede at arbejde for Ten Hag.

Dest forlod dog Eredivisie i oktober 2020 for at slutte sig til Barça. Dest har spillet 72 kampe for La Liga-giganterne.

Manchester United har været tæt knyttet til Dests Barça-holdkammerat Frenkie de Jong, men med stadig større sandsynlighed for, at Chelsea vil købe ham, er den hollandske midtbanespiller flyttet til Old Trafford. Håbet om at flytte ser ud til at svinde.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk