Manchester United vil hente Atletico Madrid-stjerne næste sommer

Jan oblak. Foto: Shutterstock.

Manchester United er klar til at hente Atletico Madrid-målmand Jan Oblak næste sommer.

 

Martin Dubravka blev for nylig udlejet fra Newcastle United for at spille bag David De Gea i løbet af sæsonen. Dette er dog kun en kortsigtet aftale, og Manchester United bliver nødt til at finde en anden nr. 2 plads til holdet næste sommer.

Dean Henderson er klar til at vende tilbage fra sit lejeophold i Nottingham Forest, men kunne godt forlade for altid efter at have fået smag af førsteholdsfodbold.

Manchester United er klar til at hente Atletico Madrids målmand Oblak næste sommer, rapporterer det franske medie Jeunes Footeux. Ifølge rapporter leder Manchester United efter en målmand af international kvalitet til virkelig at skubbe De Gea frem og give ham tiltrængt konkurrence.

De Gea har været langsomt faldende i de seneste år og har vist tegn på, at han har svært ved at tilpasse sig det moderne spil.

Hans evne til at stoppe skud er stadig fremragende, men han viser tegn på svaghed, især i Erik Ten Hags nye boldbesiddelsessystem på sin base, hvor holdet mestrer sit straffesparksfelt og spiller bagfra.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk