Manchester United klar til at tilbyde aftale om gratis agent

Erik Ten Hag. Foto: Shutterstock.

Erik Ten Hag er angiveligt klar til at underskrive en syvende aftale med Man United.

 

Manchester United er ‘klar til at give et tilbud på den frie agent Santiago Arias’, da Erik ten Hag sigter på at hente en syvende spiller til Old Trafford, rapporterer klubben.

Uniteds interesse for Arias har cirkuleret i noget tid nu, men ifølge en ny rapport fra TeamTalk er Ten Hag klar til at tage det et skridt videre ved at tilbyde ham en kortsigtet aftale. Han har ikke skrevet under på en ny kontrakt med Atlético Madrid og har i øjeblikket ingen klub.

Ten Hags taktiske system betyder, at backen er en integreret del af hans holds spil, hvor Diogo Dalot indtager Uniteds startposition som højreback. Ten Hag ser ud til at styrke sin position med ankomsten af ​​den 30-årige, som spillede 12 La Liga-kampe for Atlético i sidste sæson.

Andre steder hævder Sport (via Catch Offside) at Barcelona gik glip af muligheden for at hente Anthony foran United denne sommer, fordi de valgte Rafinha i stedet.

Forhandlingerne om Ajax-kantspilleren er afsluttet, da Ten Hag endelig fik sin vilje efter at have placeret den 22-årige i et hjørne i hele transfervinduet. Brasilianeren slog også til hos hollandske klubber, og festlighederne efter at have scoret sit debutmål mod Arsenal viste, hvor meget han ønskede et skifte til Old Trafford. Kontroversielt hævder en spansk forretning nu, at Xavi følte, at den tidligere Leeds-angriber var en komplet spiller og bedre egnet til en taktisk lineup end Antony.

Pace var angiveligt også en anden vigtig faktor i klubbens beslutning om ikke at springe på chancen for at hente Uniteds nye kantspiller.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk