Manchester United har angiveligt rettet blikket mod RB Leipzig-angriberen Brian Brobbey, som også er et mål for Ajax.

Får den hollandske træner Erik Ten hentet Brian Brobbey? Foto: Shutterstock.

Manchester Uniteds nye træner, Erik ten Hag, kunne gå i kamp mod sin tidligere klub Ajax i kapløbet om at hente Brian Brobbey, ifølge BILD. Det tyske nyhedsmedie antyder, at Manchester United er blevet den seneste klub til at slutte sig til jagten på RB Leipzig-angriberen, som er klar til at forlade Bundesliga-klubben til sommer, hvor Leipzig kræver €15 millioner for ham.

Brobbey er primært blevet sat i forbindelse med en tilbagevenden til Ajax denne sommer. Det ser dog ud til, at ten Hag har noteret sig hans situation og ønsker at lokke ham til Old Trafford, da han desperat leder efter angribende forstærkninger midt i spekulationerne omkring Cristiano Ronaldos fremtid i Manchester United.

Forlader Ronaldo Manchester?

Den portugisiske landsholdsspiller har afleveret en transferanmodning på Old Trafford, hvor Manchester United angiveligt er åben for bud på angriberen. Ronaldos exit kan skabe et massivt tomrum i klubbens målscorerenhed, især i betragtning af, at Edinson Cavani også har forladt klubben, mens Anthony Martial sandsynligvis bliver aflastet til sommer.

De Røde Djævle har identificeret flere muligheder i et forsøg på at erstatte Ronaldo i den kommende sæson. Deres liste over mål inkluderer Bayer Leverkusens Patrik Schick samt den tidligere Eintracht Frankfurt spiller Andre Silva. Manchester United har også holdt øje med Victor Osimhen.

Erik Tens megaprojekt?

Det ser dog ud til, at Erik ten Hag vil have spillere, han kan stole på, da han ser ud til at bygge et megaprojekt på Old Trafford. Som sådan sigter Manchester United-manageren på et skifte til Brian Brobbey, som arbejdede under ham under deres tid sammen i Ajax og har vist et enormt potentiale i disse tidlige stadier af sin karriere.

På trods af at han kom til Bundesliga-giganten RB Leipzig i 2021, kom Brobbey tilbage til Ajax i januar på en kortsigtet låneaftale. Han skuffede heller ikke, da han scorede syv mål i 11 Eredivisie-kampe. Ten Hag mener, at den unge spiller kan gentage sine præstationer i Premier League ved at bruge sit tempo og sin fysiske dygtighed.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk