Manchester United drømmer stadig om De Jong

Foto: Shutterstock.

Manchester United drømmer fortsat om at hente Frenkie De Jong fra Barcelona, ​​inden sommerens transfervindue går i gang.

 

Barcelona-stjernen Frenkie de Jong har angiveligt fortalt sine Camp Nou-holdkammerater, at han i sidste ende kunne slutte sig til Manchester United. Dette er en kærkommen nyhed for Eric Ten Hag, især i betragtning af hvordan De Røde Djævles sæson er kommet i gang. Ikke alle på Old Trafford vil være begejstrede.

Sport hævdede i weekenden, at De Jong havde indrømmet over for venner i Barcelona, ​​at han i sidste ende kunne flytte til United.

De Røde Djævle har forsøgt at erhverve den 25-årige hele sommeren på trods af komplikationerne omkring den potentielle aftale. United har aftalt en transfersum med Barcelona og den hollandske landsholdsspiller, og Premier League-giganterne er klar til at betale 63 millioner pund (555 mio. danske kroner) for at hente De Jong til Old Trafford.

Men Chelsea er også ivrige, og De Blå vil kunne tilbyde midtbanespillerens Champions League-fodbold. Det er noget, konkurrenterne ikke kan.

De Jong virker dog klar til at skifte til United.  Og selvom dette ville være store nyheder for klubben i betragtning af, hvor ivrige de er efter at hente Barcelona-stjernen, ser Express Sport nu fire mindre heldige spillere hos United..

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk