Manchester United angiveligt afskrækket af prisskilt på PSGs midtbanespiller Leandro Paredes

Kommer Leandro Paredes mon til Manchester United? Foto: Shutterstock.

Ifølge L’Equipe har Manchester United vist interesse for at hente Paris Saint-Germains defensive midtbanespiller Leandro Paredes ved sommer overførslen. De Røde Djævle er dog blevet afskrækket af de franske giganters prisforlangende på 35 millioner euro.

Paredes er angiveligt en af de spillere, PSG er villig til at sælge denne sommer, men kun til den rigtige pris. Den argentinske landsholdsspiller har to år tilbage af sin nuværende kontrakt med den franske klub, men er faldet ned i rang ligaen for nylig.

Paredes kom til PSG fra Zenit St. Petersborg i januars transfervindue i 2019, men har siden ikke formået at cementere en startplads. Den 28-årige har spillet i alt 113 kampe for Ligue 1-mestrene, men de fleste af dem er kommet fra bænken.

Arsenal og Tottenham Hotspur har tidligere henvendt sig til PSG om spilleren, og Paredes har hævdet, at han gerne vil spille for Real Madrid. Manchester United er dog dukket op som potentielle bejlere, selvom de ikke er villige til at matche PSGs prisforlangende.

De Røde Djævle er ivrige efter at styrke deres midtbane, og har gjort Barcelonas Frenkie de Jong til deres topmål. Men Manchester United vil stadig have brug for en mere defensivt sindet midtbanespiller at parre hollænderen med, og Paredes er blevet identificeret som en mulighed.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk