Manchester United: £80 mio. aftale for brasiliansk Wonderkid

Erik Ten Hag. Foto: Shutterstock.

Manchester United har angiveligt landet deres fjerde store transfer i sommer, hvilket er et kæmpe boost for Erik Ten Hag. 

 

Manchester United er blevet enige om en aftale om deres fjerde store transfer i denne sommer.

Rapporter hævder, at De Røde Djævle stadig søger at gøre forretninger i de døende timer af transfervinduet, efter at de for nylig har skrevet kontrakt med Real Madrids defensive midtbanespiller Casemiro for omkring 60 millioner pund (530,5 mio. danske kroner), med flere angribere på ønskelisten.

United startede sommeren ud med at hente Feyenoord-backen Tyrell Malacia, som har imponeret i de tidlige optrædener – inden han annoncerede signeringen af ​​Christian Eriksen.

Ajax-forsvareren Lisandro Martinez var den næste, da De Røde Djævle slog Arsenal i kampen on hans transfer.

Nu hævder The Independent, at en aftale med Ajax-kollegaen Antony er næsten aftalt, og den brasilianske spiller er klar til at udfylde højrefløjen for Erik ten Hags hold.

Han blev den dyreste kontrakt nogensinde for en Amsterdam-spiller under hans tid under Ten Haag på Johan Cruyff Arena. Han har tidligere været forbundet med United og Liverpool.

Nu hævder den olympiske guldvinder, at personlige vilkår er blevet aftalt med den italienske journalist og den berømte transferguru Fabrizio Romano, og at han ønsker at uddybe sit forhold til sin tidligere manager.

Transfergebyret varierer efter rapporter, men den 13-dobbelte Premier League-mester menes at skulle betale omkring 80 millioner pund (700 mio. danske kroner) for den brasilianske angriber, og forhandlingerne om en transfer er ikke slut denne sommer, ifølge det franske MediaFoot.

United er også interesseret i Newcastle-stjernen Allan Saint-Maximin, men en anden tidligere Ten Hag-stjerne, Frenkie De Jong, vender sandsynligvis tilbage.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk