Manchester City klar til at tilbyde £76 millioner for Chelseaspiller

Får City hentet De Ligt hjem? Foto: Shutterstock.

Ifølge rapporter er Manchester City parat til at tilbyde £76/€90 millioner for Chelseaspilleren Matthijs De Ligt.

Det italienske medie Tutto Juve har rapporteret, at Manchester City er klar til at tilbyde Juventus 76 millioner pund (668 mil. danske kroner) for deres 22-årige stjerneforsvarer og finansiere overførslen med salget af Nathan Ake for 38 millioner pund (263 mil. danske kroner) og Gabriel Jesus for 51 millioner pund (448 mil. danske kroner).

De Ligt har i øjeblikket kontrakt med den italienske gigant Juve frem til 2024, men hans fremtid er tvivlsom denne sommer, hvor City senest har vist interesse, da Nathan Ake ser ud til at skifte til Chelsea.

De Ligt i Manchester City?

Sidste sæson spillede den 22-årige 42 kampe på tværs af alle turneringer for den gamle dame. Hans defensive bevidsthed og pålidelighed bagved gjorde ham til en integreret del af Massimiliano Allegris side.

På den anden side ville Chelsea, som også sigter mod den hollandske landsholdsspiller (ifølge Fabrizio Romanos CaughtOffside-spalte), være et klogere valg.

Efter at have mistet forsvarsspillere denne sommer, bliver Thomas Tuchel nødt til at styrke sin back-line, hvis de ønsker at konkurrere om titlen i næste sæson, og De Ligt ville passe perfekt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk