Manchester City forsøger at kapre Barcelona- og Chelsea-ønskespiller

Jules Kounde. Foto: Shutterstock.

Manchester City gør et sidste forsøg på at få Jules Kunde til at undlade at gennemføre en transfer til Chelsea eller Barcelona.

 

Sevillas forsvarsspiller Kunde har været i centrum af en transfersaga, hvor både Chelsea og Barcelona har forsøgt at hente forsvarsspilleren. Det ser nu ud til, at Kunde bliver i Spanien, men flytter til Barcelona.

Det siger L’Equipe, der hævder, at en aftale nu er afsluttet, hvor Konde har underskrevet en kontrakt med de spanske giganter indtil 2027.

Den mest interessante del af rapporten er dog de franske mediers påstand om, at Manchester City forsøger at forhindre Chelsea og Barcelona i at skrive under med Kunde.

Stærke partnerskaber

Foto: Shutterstock.

Et skifte til Manchester City ser ud til at være den mindst sandsynlige af de tre klubber, givet de imponerende partnerskaber, de allerede har med Aymeric Laporte og Ruben Dias.

Folk som John Stones og Nathan Ake venter på deres chance, så Kunde kan få det indtryk, at hans spilletid i Manchester vil blive begrænset.

Noget helt andet gælder Chelsea og Barcelona, der mistede to midterforsvarere i sommer, og har en væsentligt svagere trup end Manchester City.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk