Man Utd vil forlænge fem spilleres kontrakter for at undgå masseudvandring

Marcus Rashford. Foto: Shutterstock.

Marcus Rashford og David De Gea er blandt en gruppe Manchester United-spillere, hvis kontrakter på Old Trafford udløber næste sommer. Men klubben er ivrig efter at beholde sine spillere.

 

Manchester United planlægger angiveligt at forlænge kontrakterne med fem spillere i de kommende måneder for at undgå at spilde dem næste sommer.

Kontrakterne med Marcus Rashford, David De Gea, Luke Shaw, Diogo Dalot og Fred udløber alle i juni, men United har mulighed for at forlænge deres kontrakter med yderligere et år, hvilket de gør.

Manchester Evening News rapporterer, at alle fornyelser vil blive gennemført inden udgangen af ​​januars transfervindue.

Frem for alt er Rashfords forlængelse blevet hilst velkommen af ​​United-fans. Den engelske stjerne har nydt en genopblussen af ​​formen, siden han tiltrådte hos Eric Ten i Haag.

Rashford blev sat i forbindelse med et skifte til Paris Saint-Germain i sommer. Men det ser ud til, at han aldrig forlod Old Trafford. The MEN rapporterer, at Rashfords bror og agent Dwayne Maynard mødtes med PSG-chefer tre uger før transfervinduet lukkede for at styrke deres forhandlingsposition, når de diskuterede en ny aftale.

I mellemtiden, under Ten Hag, er De Gea fortsat målmand nummer et og klubbens næstmest indtjenende efter Cristiano Ronaldo, som også er kontraktløs.

Det ser ud til, at Ronaldos kontrakt ikke vil blive forlænget, selvom United har en mulighed.

Den portugisiske angriber er indstillet på at forlade United denne sommer. Han har befundet sig på bænken i Ten Hags tidlige kampe. Der stilles stadig spørgsmålstegn ved den rolle, han vil spille under den hollandske manager. Det er stadig uvist, om andre spillere bliver i United på længere sigt.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk