Man Utd transferforsinkelse kan koste Erik ten Hag

Erik ten Hag markant. Foto: Shutterstock.

Manchester United brugte mere end 230 millioner pund (1,9 milliarder danske kroner) på nye kontrakter denne sommer for at støtte Erik ten Hag markant, da han tog hul på en ny æra i klubben – men de lod en transfer gå.

 

 

Erik ten Hag er muligvis allerede ved at ødelægge sin beslutning om at acceptere en anmodning fra Manchester Uniteds chefer om at give Aaron Wan-Bissaka en chance til.

The Red Devils’ chef valgte ikke at sælge Wan-Bissaka i sommeren, efter at United modtog bud, der faldt under deres værdiansættelse. I stedet fulgte Ten Hag op på sine ønsker om at underskrive en ny højreback efter at have indrømmet, at Uniteds bestyrelse havde støttet ham meget med en transfersum på mere end 230 millioner pund (1,9 milliarder danske kroner).

Men Uniteds beslutning om at udskyde underskrivelsen af ​​en anden mulighed i den position ser nu ud til at have kostet Ten Hag hans ideelle mål.

Hollænderen havde identificeret Barcelona-stjernen Sergino Dest som den ideelle kandidat til at give Diogo Dalot konkurrence, efter at have arbejdet med ham tidligere i Ajax.

United har allerede skrevet kontrakt med Lisandro Martinez og Antony, efter at Ten Hag overbeviste klubben om, at de ville være kloge opkøb, mens Tyrell Malacia også er fulgt med fra den hollandske liga. Det ser ud til, at Ten Hag var glad for at vente på muligheden for at hente Dest, da han accepterede, at Wan-Bissaka fortjente endnu et knæk i at forsøge at tvinge sig ind i førsteholdsplanerne.

Både Crystal Palace og West Ham var interesserede i at købe Wan-Bissaka før transferdeadline, men United modtog ikke et bud over 10 millioner britiske pund (85.6 millioner danske kroner) – et tab på 40 millioner britiske pund (342 millioner kroner) i forhold til den sum, de betalte Palace for at købe ham i 2019. United var ikke opsat på at lade Wan-Bissaka blive udlånt, især ikke uden at underskrive med en afløser.

Mens Dest har kæmpet for at få indflydelse i Barcelona, ​​regnes den 21-årige amerikaner blandt de mest lovende højrebacks i Europa. AC Milan udnyttede Uniteds tøven og forsøgte at underskrive ham på en låneaftale, før vinduet smækkede sammen, ligesom klubben også forhandlede om en købsklausul i kontrakten.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen