Man Utd tæt på femte sommersignering

Foto: Shutterstock.

Manchester United er tæt på at skrive under på deres femte kontrakt til sommer.

 

Manchester United har angiveligt aftalt personlige vilkår med Newcastle-målmand Martin Dubravka, men han har en forhindring at overvinde i forhold til strukturen i sin kontrakt. Den slovakiske stopper forventes at blive De Røde Djævles femte sommersignering til at gå gennem dørene på Old Trafford, efter Tyrell

Marasia, Christian Eriksen, Lisandro Martinez og Casemiro

Efter at have givet Dean Henderson lov til at slutte sig til nyoprykkede Nottingham Forest på et sæsonlangt lån leder United efter en backup-målmand til at give dækning og konkurrence for nuværende nr. 1, David De Gea.

Erik ten Hugs trup har haft mange navne, men det ser ud til, at de har slået sig fast på de tidligere Newcastle-favoritter Dubravka, som faldt tidligt ned i rækken på St James’ Park efter Nick Popes ankomst.

Ifølge transferinsider Fabrizio Romano har United aftalt personlige vilkår med den nu 33-årige, men strukturen af ​​hans påtænkte transfer fra Tyneside har vist sig at være en smule problematisk.

Det forstås, at De Røde Djævle kigger på en låneaftale, der inkluderer en mulighed for at købe keeperen næste sommer, men Newcastle ser ud til at have andre ideer.

Magpies siges at kræve, at United betaler et permanent beløb for deres tidligere nummer et, da Dubravka ser en kæmpe mulighed for at repræsentere siden på Old Trafford. Det er underforstået, at Newcastle er ivrige efter at acceptere Uniteds tilbud.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk