Man Utd tæt på at købe Atletico Madrid-angriber

Atletico-Madrid. Foto: Shutterstock.

United har hårdt brug for flere signinger efter bare to kampe at have ramt bunden i en fuldstændig trist start på Premier League-sæsonen.

 

Eric ten Hag er blevet bedt om at forlade klubben efter en akavet kamp mod Brentford lørdag aften.

United har været forbundet med mange spillere, og selv de nuværende veteraner har bedt bestyrelsen om at tilføje forstærkninger.

Ten Hag målretter fortsat Frenkie De Jong med sin midtbaneprioritet, men en anden angriber står også højt på hans ønskeliste.

Ifølge talk SPORT er Premier League tæt på at blive enige om en aftale om Atlético-angriberen Cunha, hvor den 23-årige forventes at blive solgt for €50 mio. (371 mio. danske kroner). Brasilianeren kom til Atlético sidste sommer for kun £24 mio. (212 mio. danske kroner).

Cunha har kun scoret seks mål, og han har leveret seks assists i sine 29 kampe i La Liga, hvilket ikke er ideelt for et hold, hvor Brightons Alexis Maallister kun har scoret ét mål indtil videre.

United har stadig Cristiano Ronaldo, men den portugisiske angriber er lige så desperat efter at forlade Old Trafford, som hans nuværende klub ønsker at byde en ny angriber velkommen.

Cunha kan spille en række roller i den offensive linje.

TalkSPORT hævder, at en aftale er “nær”, men Fabrizio Romano siger, at spilleren og klubben har haft forhandlinger, men der er ikke opnået enighed mellem de to hold.

United hævdes at være interesseret i Cunhas Atleti-holdkammerat Álvaro Morata. Angriberen scorede to gange for Diego Simeones hold for at starte sin egen ligakampagne i 3-0-sejren over Getafe mandag aften.

United bød også på Bologna-angriberen Marko Arnautovic, men trak tilbuddet tilbage efter en negativ reaktion fra fansene med henvisning til spillerens fortid.

Cunha kan være sidste chance for at hente angriberen, inden transfervinduet lukker den 1. september.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk