Man Utd satser på at hente Casemiro fra Real Madrid

Foto: Shutterstock.

Manchester United presser på for at hente Casemiro fra Real Madrid, med optimisme omkring en storslået transferaftale bag kulisserne på Old Trafford.

 

Det er måske ironisk, at netop den sommer, hvor Manchester United mister Paul Pogba, har de nu hentet den perfekte spiller til at fungere sammen med den franske landsholdsspiller.

Casemiro er på vej til Old Trafford denne sommer, hvor Real Madrid-stjernen er klar til at skrive en fire-årig kontrakt i en stor aftale på £60 millioner (575 mio. danske kroner).

I betragtning af hans ry som en af ​​verdens bedste defensive midtbanespillere, kan folk som Erik ten Hag og Ed Woodward nu blive tilgivet for at tænke på, hvordan tingene kunne have været anderledes, hvis de havde været i stand til at sikre hans signatur for nogen tid siden.

Det virkede som den perfekte aftale, i hvert fald på papiret. Jose Mourinho ønskede en midtbanegeneral, Glazers ville have et stort navn, og fans af De Røde Djævle ønskede at se deres hold udfordre Premier League-titlen igen efter et par usikre år under David Moyes og Louis van Gaal.

Pogba afviste Real Madrids skifte til United, da han mente, at han stadig havde arbejde at gøre i klubben.

Han vendte tilbage som en mere moden midtbanespiller, og mange forventede, at han ville opnå stor succes.
Pogba gjorde det bestemt godt i United-trøjen.

Den franske landsholdsspiller skinnede klart, da han vandt EFL Cup- og Europa League-titlerne i klubbens første år sammen under Mourinho.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk