Man Utd presset af transferdeadlines efter FIFA-afvisning

Foto: Shutterstock.

Cody Gakpo og Anthony, to af Manchester Uniteds hovedmål i de sidste to uger af sommerens transfervindue, står over for et kapløb med tiden.

 

Manchester United har fået en deadline til at gennemføre transfers af Eredivisie-stjernerne Cody Gakpo og Anthony, efter at FIFA afviste en anmodning fra det hollandske fodboldforbund (KNVB) om at forlænge transferfristen.

De Røde Djævle har brugt det meste af sommeren på at forbedre deres angrebsmuligheder, men har endnu ikke landet en angriber på Old Trafford. Holdets nye chef, Eric ten Hag, har ledt efter nye spillere i nærheden af ​​sit tidligere hjem.

Hans to  hovedmål er Ajax-stjernen Anthony og hans PSV Eindhoven-kantspiller Gakpo, men Red Devils skal have fart på forretningerne. På grund af KNVB-bommerten slutter det hollandske holds transfermarked en dag tidligere end de andre topligaer.

Det betyder, at hvis et Eredivisie-hold sælger en spiller på Premier Leagues lukkedato, kan denne spiller ikke udskiftes. Den hollandske forening udsendte en pinlig udtalelse efter at være blevet informeret om fejlen af ​​avisen Voetbal International.

”Det er rigtigt, at vi på det seneste har bemærket en forskel i deadline-datoerne for de transfervinduer, vi plejer at sammenligne med andre fagforeninger. Mange fagforeninger vil lukke dagen efter, natten mellem 1. og 2. september,” sagde en talsmand for KNVB i sidste uge.

“Jeg er overrasket over forskellen i deadlinedatoer. Det er også rigtigt, at vi stadig er i forhandlinger med FIFA for at se, om fristen kan forlænges. Med transfermarkedet allerede i gang, forventer vi, at det bliver svært at opnå på kort sigt. ”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk