Man Utd overvejer at lade Cristiano Ronaldo rejse gratis

Cristiano Ronaldo. Foto: Shutterstock.

Cristiano Ronaldos fremtid er stadig oppe i luften, efter at Manchester United-stjernen ramte overskrifterne for sin opførsel under Premier League-sejren over Tottenham onsdag

 

Manchester United kan være klar til at lade Cristiano Ronaldo forlade klubben for ingenting, ifølge friske rapporter.

Den portugisiske landsholdsspiller har kæmpet siden Erik ten Hags ankomst som manager, og blev set storme ned i tunnelen inden afslutningen på onsdag aftens sejr over Tottenham på Old Trafford. Det er blevet rapporteret, at den portugisiske landsholdsspiller nægtede at komme på banen som indskifter, og klubben har bekræftet, at han ikke vil være en del af truppen til weekendens kamp mod Chelsea.

Ronaldo har set ud til at forlade Old Trafford i løbet af sommeren, efter at United ikke formåede at kvalificere sig til Champions League, men der kunne ikke indgås en aftale. Nu er der dog forslag om, at klubben vil tage desperate foranstaltninger for at få sidste sæsons topscorer ud af klubben.

Ifølge The i bliver en exitstrategi for Ronaldo “overvejet”. Klubber som Bayern München og Atletico Madrid blev bragt op som potentielle destinationer i løbet af sommeren, men Ronaldo blev på Old Trafford og er for det meste blevet brugt fra bænken, efter familieproblemer betød, at han havde en begrænset pre-season.

Ronaldos agent Jorge Mendes forventes at fortsætte med at gøre en indsats for at finde en ny klub til spilleren.

Saudi Arabien en mulighed

Selvom der ikke blev gjort fremskridt i slutningen af ​​sommerens transfervindue, dukkede et skifte til Saudi-Arabien op som en mulighed i september.

Fahad ben Nafel, præsident for den saudiarabiske klub Al-Hilal, hævdede, at et tilbud på Ronaldo blev overvejet, før et transferforbud blev udbetalt til den idé. Chelsea er blandt de andre klubber, der er blevet sat i forbindelse med Ronaldo, mens en tilbagevenden til den tidligere klub Sporting Lissabon også er blevet diskuteret.

“Cristiano Ronaldo vil ikke være en del af Manchester United-truppen til denne lørdags kamp mod Chelsea,” lyder en erklæring fra klubben. “Resten af ​​truppen er fuldt fokuseret på at forberede sig til den kamp.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen