Man Utd og FC Barcelona enige om transferbeøb for Frenkie De Jong

Frenkie De Jong var en superstjerne under Ten Hag og overraskede i Champions League. Foto: Shutterstock.

Manchester United rykker tættere på at få Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong efter nyheden om, at de er blevet enige om et transferbeløb på 70 millioner pund med Barcelona.

 

Manchester United har officielt planlagt en aftale om at hente den hollandske superstjerne Frenkie de Jong fra Barcelona, ​​selvom spilleren endnu ikke er blevet enige om personlige vilkår med United.

Ifølge den italienske journalist og transfer guru Fabrizio Romano vil United betale 63 millioner pund tilsvarende (550 mio. dkk) på forhånd, hvor beløbet potentielt stiger til 70 millioner pund tilsvarende (620 (mio. dkk) med tilføjelser, hvilket vil få den catalanske klub til at få de penge tilbage, de betalte for midtbanespilleren for tre år siden.

Det er underforstået, at De Jong foretrækker at forblive på Nou Camp denne sommer, men kunne blive tvunget til at forlade klubben efter at være blevet bedt om at falde i løn eller tage sin afsked fra Barcelona.

Den 25-årige har været United-manager Erik Ten Hags transfermål nummer et, siden han tiltrådte jobbet, og hollænderen er opsat på at bygge sin midtbane op omkring sin tidligere Ajax helt.

De Jong kan blive den anden nye mand på Old Trafford denne sommer, efter signeringen af ​​den tidligere Feyenoord-back Tyrell Malacia, mens aftaler for Christian Eriksen på fri transfer og Ajax-forsvareren Lisandro Martinez også kan blive afsluttet i de kommende dage.

Barcelona skylder De Jong omkring 17 millioner (149 mio. dkk) pund i ubetalte lønninger, som et resultat af en lønudskydelse, han gik med til under Covid-19-pandemien i 2020, selvom det er underforstået, at han næppe vil modtage pengene, hvis han forlader klubben.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen