Man Utd og Barcelona er enige om Frenkie de Jong-deadline

Kommer Frenkie De Jong til De Røde Djævler? Foto: Shutterstock

Manchester United og Barcelona er blevet enige om deadline for at gennemføre en aftale med Frenkie de Jong til sommer. Erik ten Hag nærmer sig sit prioriterede transfermål, og hans første underskrift som United-manager kan være fuldført i løbet af få dage.

De Røde Djævle holdt positive samtaler med Barcelona i weekenden og rykkede tættere på at blive enige om et kompromisgebyr for De Jongs tjenester. Lørdag rapporterede den spanske forretning Sport, at de var villige til at opfylde La Liga-giganternes udbudspris på 69 millioner pund.

Det blev hævdet, at United havde afgivet et forbedret tilbud på den 25-årige midtbanespiller, hvilket gjorde transfersagaen ‘meget, meget avanceret’. Og efter at flere engelske kilder bekræftede nyheden, gav Sport en opdatering om situationen i deres mandagsudgave.

De oplyser, at United og Barcelona ønsker at afslutte aftalen senest torsdag den 30. juni, så sidstnævnte kan fjerne hans lønudgift fra deres konti før cross-over. Og De Jong menes at være åben for at slutte sig til Ten Hag på Old Trafford efter indledende modvilje på grund af den catalanske klubs klare iver efter at afsætte ham.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Per Draker

Per Draker

Ansvarshavende redaktør/Journalist på Newstimes.dk