Man Utd klar til at underskrive £40 millioner aftale med Lisandro Martinez

Manchester United stadion. Foto: Shutterstock

Manchester United og Arsenal har været efter Lisandro Martinez i et stykke tid, og de seneste rapporter er positive for Old Trafford-fans

 

Manchester United og Arsenal har været efter Lisandro Martinez i et stykke tid, og de seneste rapporter er positive for Old Trafford-trofaste fans

Ifølge The Mirror er Man Utd klar til at hente den argentinske landsholdsspiller fra Ajax i en aftale til en værdi af £40 millioner (352 mil. danske kroner).

Transfer: Beslutningen vil se, at £73million (643 mil. danske kroner)-stjernen endelig underskriver kontrakten om skiftet til Man United.

Den berømte britiske nyhedskilde hævder, at den hollandske sides chefforhandler, Huntelelaars tilstedeværelse i Storbritannien i weekenden, tyder på, at en aftale er tæt på.

Det oplyses endvidere, at alle involverede parter føler, at den 24-årige midterforsvarer vil gennemføre sit skifte til Man United før Premier League-sideflyene til pre-season-touren den 8. juli.

Arsenal har allerede forbedret deres trup ved at lokke folk som Fabio Vieira og Gabriel Jesus, men det ser ud til, at de ender med at tabe kapløbet om at købe Martinez.

Både United og Gunners kan ikke tilbyde Champions League-fodbold, men tilstedeværelsen af ​​Ten Hag har måske placeret de røde djævle i en førsteklasses position til at få underskrevet.

Sidste periode var sydamerikaneren meget imponerende for Ajax i deres titelvindende kampagne under den 52-årige træner.

La Albicelestes midterforsvar startede 23 kampe i ligaen for de hollandske giganter og hjalp dem med at holde 17 clean sheets (kun lukket 7 mål ind).

Johan Cruijff ArenA-tøjet har været det bedste hold i Holland i lang tid, og at præstere for dem garanterer derfor ikke, at Martinez øjeblikkeligt vil gøre en indvirkning på Man Utd-holdet, som var dårlige bagerst i sidste sæson.

Sig din mening – Vil han være i stand til at ramme jorden i Premier League?

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk