Man Utd kan endegyldigt lukke £67.5 millionunderskrivelse

Foto: Shutterstock

Salget af Frenkie de Jong til Manchester United er mere aktuelt end nogensinde ifølge seneste rapporter i spanske medier

 

Ifølge historien dækket af AS i dag mødtes Mateu Alemany og Jordi Cruyff med Richard Arnold og John Murtaugh til frokost for at afslutte transferen af ​​den hollandske midtbanespiller.

Mødet bekræfter, at den 25-årige er blevet sat til salg af Barcelona i modsætning til påstandene fra præsident, Laporta, for et par dage siden.

Det Madrid-baserede medie har nævnt, at De Jong er ekstremt vred og ked af Barca og Xavi Hernandez for deres manglende tro på ham.

Han var netop vendt tilbage til træning, og inden han mødte sine holdkammerater, vidste den hollandske midtbanespiller, at manageren har givet grønt lys til at sælge ham.

De Jong er ikke parat til at skære i sin løn for at blive på Nou Camp, og den spanske nyhedskilde rapporterer, at Man Utd bliver nødt til at acceptere hver eneste anmodning fra spilleren om at tage ham til Old Trafford.

Hvad prisen angår, er det tal, der gentages i disse dage, 80 millioner euro (595 mil. danske kroner), og det er ikke bekræftet, hvor meget Man Utd vil betale.

AS hævder, at Bernardo Silva ønsker at flytte til Barcelona, ​​men indtil videre fokuserer den catalanske klub udelukkende på at sælge De Jong, og aftalen kan lukkes endeligt inden for de næste par timer.

Chelsea optrådte i forløbet, men kun som en outsider. Opdateringerne burde glæde United-trofaste fans. Lad os håbe, at vi kan få underskrevet i dag.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk