Man Utd giver nyt bud på Antony efter Ajax-kommentar

Slutter højre kanten sig til Man Utd? Foto: Shutterstock.

Man Utd giver nyt bud i håb om at få den unge kantspiller med på holdet

 

Manchester United har fået håb om at lande kantspilleren Antony, mens Ajax’ tekniske direktør Gerry Hamstra nægter at udelukke hans afgang denne sommer.

Den brasilianske landsholdsspiller har vist sig som Uniteds øverste angrebsmål i transfervinduet, men de er stadig langt fra at nå til enighed med æresdivisionsmestrene.

Et åbningsforslag på omkring 442 millioner danske kroner blev fremsat tidligere på måneden, men Ajax er fast på deres nuværende værdiansættelse på 589 millioner danske kroner for den 22-årige.

Alligevel har United ikke opgivet at lande ham, og de har fået fornyet håb med Hamstra, der anerkender, at Antony stadig kunne være på vej mod udgangsdøren.

I en kommetar til Ziggo Sport sagde han om Antony: “Vi har sagt, at vi ønsker at holde sammen på denne trup. Men jeg siger også altid: spørg mig igen om 5 minutter, for nogle gange ved man aldrig. Men lad mig gøre det klart, at vores intention er at holde sammen på denne trup.”

Man Utd kunne lave et sent skub for Antony

Foto: Shutterstock.

United var oprindeligt ivrige efter at lande en ny centerforward denne sommer, men den manglende opfølgning på Darwin Nunez fra Benfica har vendt deres fokus mod at hente en bred spiller i stedet.

Antony er åbenbart det primære transfermål for Ten Hag. Det er ingen overraskelse, i betragtning af at han var en vigtig del af sit Ajax-hold i de seneste to sæsoner,  en fremragende  højre fløj.

Deres åbningsforslag blev anset for utilstrækkeligt, men United kunne lave endnu et raid mod slutningen af transfervinduet, da Antony ser ud til at være tilbage i fuld form efter sin ankelskade.

Problemet var meget mere alvorligt end oprindeligt forudset. Kantspilleren var fraværende til Ajax’ seneste pre-season tour, men ser ud til at være kommet sig godt, efter at have startet mod Shakhtar Donetsk

Hvis Antony skifter til United, vil han helt sikkert spille højre fløj, hvor Jadon Sancho markeret sig i pre-season. Sidstnævnte kunne dog sagtens spille fra den anden flanke.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen