Man Utd-ejere klar til at slippe Ronaldo på en fri transfer

Cristiano Ronaldo. Foto. Shutterstock.

Manchester United-ejerne, Glazers, er angiveligt villige til at lade Cristiano Ronaldo forlade klubben på en fri transfer.

 

Glazers har ikke altid ladet fodbold være prioriteret i Manchester United i årene siden deres overtagelse i 2005. Men nyheder om, at de også var villige til at lade Cristiano Ronaldo forlade klubben på en fri transfer, tyder på, at de står fuldt ud bag Erik ten Hag, som ser ud til at bringe glansdagene tilbage til Old Trafford.

Manchester United har klaret sig godt uden Ronaldo på det seneste og har hentet fire point ud af seks mulige i kampene mod Tottenham og Chelsea.

Og selvom Ten Hag har insisteret på, at han regner med den 37-årige, ser det virkelig ud til, at veteranens dage i klubben er talte i kølvandet på hans kamp mod Spurs sidste søndag.

Lørdag kom det frem, at Glazers, der sanktionerede Ronaldos tilbagevenden sidste sommer, nu er villige til at lade den portugisiske landsholdsspiller forlade klubben på en fri transfer.

Ronaldo og United har længe været forelskede, men nu ser det ud til, at parret er på vej mod en grim skilsmisse.

Ronaldo er ikke den samme spiller, som han plejede at være. Alderen har indhentet den tidligere Real Madrid- og Juventus-stjerne på trods af hans imponerende målscorerekord.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen