Man United-spilleren Mason Greenwood varetægtsfængslet efter møde i retten

Mason Greenwood. Foto: Shutterstock.

Manchester United-fodboldspilleren Mason Greenwood er sat til at blive varetægtsfængslet, efter at han mødte op i retten i dag til sigtelse for voldtægtsforsøg, overfald og kontrollerende tvangsadfærd.

 

Den 21-årige har ikke spillet for Man Utd, siden han blev suspenderet tilbage i januar, efter at optagelser på sociale medier dukkede op på nettet, der førte til nogle meget alvorlige anklager mod spilleren.

Greenwood havde været på kaution, men blev for nylig anholdt igen efter at have brudt betingelserne for kaution, og det ser ud til, at han nu er indstillet på mere tid bag tremmer efter at være blevet anklaget i retten i dag, ifølge PA Media.

Greenwood så ud som en lovende ung spiller, da han først brød ind på United-holdet, men det er svært at forestille sig, at han nu har nogen form for fremtid på Old Trafford eller i fodbold generelt.

Ifølge BBC News påstås Greenwoods voldtægtsforsøg at have fundet sted i oktober 21, den faktiske legemsbeskadigelse i december 2021, mens den påståede kontrollerende og tvangsmæssige adfærd vedrører en periode mellem november 2018 og oktober 2022.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen