Man City´s Kyle Walker bryder tavsheden om sin skade

Kyle Walker. Foto: Shutterstock.

Kyle Walker har givet en opdatering om sin seneste skade midt i rapporter om, at han kunne gå glip af VM.

 

Manchester City-stjernen Kyle Walker har brudt sin tavshed midt i rapporter om, at han kunne gå glip af VM i 2022 efter at have gennemgået en operation for sin lyskeskade. Den engelske forsvarsspiller blev tvunget ud under Citys Manchester-derbysejr i weekenden, og Pep Guardiola afslørede, at han muligvis ikke var i stand til at spille for Three Lions i vinterturneringen.

Walker har været en nøglespiller for klub og land i de seneste år, hvor han har udfyldt pladsen som både højre back og højresidet midterforsvar for England under Gareth Southgate. Den 32-årige har opdateret sine fans ved at sige, at hans operation var en succes, men gav ingen oplysning om, hvornår han kunne vende tilbage til kampstyrke.

City-manden tweetede et billede af sig selv i en hospitalsseng. Han smilede og holdt tommelfingeren op. Tweetet lød: “Som spillere er vi nødt til at forstå, at skader er en del af det spil, vi elsker.

“Min operation i tirsdags var en succes, og nu kan jeg koncentrere mig om min genoptræning og komme tilbage til fuld kondition. Jeg vil støtte mine holdkammerater hver dag på enhver måde, jeg kan.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen