Man City-stjerne holder igen med Man Utds Barcelona-aftale, idet Joao Felix fristes af transfer

Joao Felix. Foto: Shutterstock.

Manchester City-boss Pep Guardiola har en travl sommer med transfer-ins og outs på Etihad Stadium, og det ser ikke ud til, at det umiddelbart vil bremse op, da han forsøger at forberede sig til sæsonen 2022-23.

Pep Guardiola har opfanget deres nøglemål i løbet af sommerens transfervindue, men Manchester Citys transferforretning viser ingen tegn på at bremse op inden den nye kampagne.

City har landet deres norske angriber Erling Haaland fra Borussia Dortmund, den engelske midtbanespiller Kalvin Phillips er kommet til fra Leeds , og den tyske målmand Stefan Ortega er blevet hentet fra Arminia Bielefeld.

City søger nu at flytte på nogle spillere for at skabe balance, men det betyder ikke, at der ikke kommer flere spillere  til Eithad Stadium. Mirror Sport har samlet alle de seneste City-transfernyheder og rygter.

Silva får United til at vente

Sommerens mest langvarige transfersaga har fået et nyt twist, hvor Barcelona siges at ville købe Manchester Citys Bernardo Silva, før han lader Frenkie de Jong flytte til Manchester United .

Daily Express hævder, at kilder i Spanien siger, at De Jong er den nye United-boss Erik ten Hags nummer et transfermål denne sommer, men rapporterer, at Barca sætter hælene i og insisterer på, at enhver aftale bliver lavet på deres betingelser, hvilket forårsager frustration på Old Trafford.

City har været hurtig ud af blokkene denne sommer med dobbeltsigningen af ​​Haaland og Phillips, der bygger på januar-fangsten af ​​Julian Alvarez, som også ankommer til klubben senere på måneden.

Men City-boss Guardiola kunne gribe efter Atletico Madrid-angriberen Joao Felix – som også er et mål for Tottenham . Den portugisiske stjerne Felix er et af verdens bedste fodboldtalenter og kunne blive fristet af et skifte til Premier League ifølge kilder citeret af MSN.

Ake tæt på Chelsea-retur

Chelsea nærmer sig ifølge rapporter. at generhverve den tidligere forsvarsspiller Nathan Ake fra City, The Evening Standard hævder, at Stamford Bridge-boss Thomas Tuchel kunne skrive under med den hollandske landsholdsspiller “denne uge” og gøre det til et dobbelt City-swoop, hvor Chelsea også er ivrige efter at gennemføre en aftale for Akes City-holdkammerat Raheem Sterling for omkring 50 millioner pund (435 mill. danske kroner)

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk