Man City og Bellingham kunne være et godt match

Bellingham. Foto: Shutterstock.

Den højt vurderede unge engelske landsholdsspiller Bellingham har været en fornøjelse at se i sin tid i Bundesligaen, og det ville være spændende at se ham i Premier League forud for, hvad der kunne blive hans topår.

 

Bellingham er blevet sat i forbindelse med en lang række topklubber i den seneste tid, selvom The Athletic for nylig antydede, at hans udbudspris kunne være så høj som 131 millioner britiske pund (1 milliard danske kroner)

Nu ser det ud til, at Dortmund kunne acceptere 83 millioner britiske pund (600 millioner danske kroner) så længe gebyret betales på forhånd, hvilket ifølge Sun kan give City en fordel.

Rapporten nævner også Manchester United som en af ​​de klubber, der ville være interesseret i Bellingham, men en anden fordel for City kunne være tilstedeværelsen af ​​Bellinghams gamle holdkammerat Erling Haaland.

Det ville være spændende at se parret forbinde sig igen, efter at de så så imponerende ud sammen i Dortmund, og man forestiller sig, at Pep Guardiola generelt kunne være en fantastisk manager for udviklingen af ​​disse to unge elitespillere.

Bellingham ville utvivlsomt blive hilst meget varmt velkommen hos Man Utd, men De Røde Djævle er ikke ved den styrke, de plejede at være, og vil måske ikke engang tilbyde Champions League-fodbold næste sæson.

Vil Bellingham slutte sig til City? Det ville helt sikkert give mening, og det ser ud til, at de også kunne lande ham for etn favorabel pris, hvis man skal tro på The Sun´s rapport.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen