Luis Suarez bekræfter næste klub i en følelsesladet udtalelse: “Umulig at sige nej til”

Luis Suárez bedste angriber nogensinde? Foto: Shutterstock.

Luis Suarez’ 15-årige ophold i Europa med Groningen, Ajax, Liverpool, Barcelona og Atletico Madrid er forbi efter at have aftalt en gratis transfer til drengeklubben Nacional

 

Luis Suarez har bekræftet, at han vender tilbage til drengeklubben Nacional efter hans exit fra Atletico Madrid tidligere på sommeren.

Den tidligere Liverpool-angriber, 35, kom først til Nacional for 21 år siden og kom gennem rækkerne i den uruguayanske klub, før han flyttede til Europa i 2006. Han har siden tilbragt sin karriere i Holland, England og Spanien, men er nu klar til at vende hjem

Suarez er en af de største angribere i sin generation og har scoret mere end 500 mål for klub og land. Han har spillet for nogle af de største klubber i verden, inklusive de røde, Ajax og Barcelona – og vundet trofæer i fire lande og på internationalt plan.

Bedste angriber nogensinde?

Den 132 landsholdende landskamps trofæskab inkluderer fem La Liga-titler, Eredivisie-titlen, Champions League, EFL Cup og Copa America. Han har kun vundet et trofæ i sydamerikansk fodbold – den uruguayanske titel – og håber på mere succes, når han vender tilbage.

Suarez viste masser af potentiale i løbet af sin ene hele sæson i Nacional, hvor han scorede 12 mål i alle turneringer for at hjælpe dem med at vinde titlen. Han skrev under for Groningen i 2006, hvor han tilbragte en periode med de hollandske minnows, før han blev optaget af Ajax i 2007.

“Jeg har nu indgået en forhåndsaftale for at blive medlem af Nacional, det var umuligt for mig at sige nej til denne mulighed,” afslørede Suarez i en video på sociale medier. “Jeg håber, at de endelige detaljer vil blive løst snart for at fuldføre aftalen officielt.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk