Liverpool ‘spørger’ om Manchester United-transfermål på £59 mio.

Foto: Shutterstock.

Med knap seks uger tilbage af sommerens transfervindue vil klubberne, hvis de håber på at tilføje nye tilføjelser til deres trup, skulle handle hurtigt eller risikere at misse deres mål.

 

Liverpool, som vi ved, ser ud til allerede at have gjort alle deres forretninger efter at have modtaget underskrifterne af Darwin Nunez, Calvin Ramsay og Fabio Carvalho. Men som altid fortsætter deres navn med at cirkulere i og omkring sladderspalterne.

Liverpool har ‘forespurgt’ om muligheden for at hente Ajax-angriberen Anthony til sommer,

Football Insider rapporterer, at De Røde er begyndt at undersøge muligheden for at bringe den 22-årige, som er vurderet til £59m af de hollandske giganter, til Anfield.

Manchester United er også blevet stærkt forbundet med angriberen efter Erik Ten Hags ankomst til Old Trafford tidligere på måneden. Alligevel står der i rapporten, at ingen af ​​klubberne har tænkt sig at betale Ajax’ udbudspris for brasilianeren.

På trods af forbindelserne virker det usandsynligt, at Liverpool vil lede efter en spiller af Anthonys format, da de allerede har tilføjet Darwin Nunez og Fabio Carvalho til deres rækker denne sommer.

Liverpool kunne overveje  Rennais-angriberen Martin Terrier til sommer.

Den franske butik L’Equipe hævder, at Jurgen Klopps hold kunne være interesseret i Terrier, 25, som også overvåges af andre Premier League-klubber, Leeds United og West Ham United.

Franskmanden bidrog med 21 mål og yderligere fire assists i Ligue 1 i sidste sæson, da Rennais sluttede på fjerdepladsen og kvalificerede sig til Europa Leagues gruppespil.

Links til De Røde for at styrke deres fremadrettede muligheder kommer, da der stadig er en vis grad af usikkerhed om Roberto Firmino, hvor den 30-årige brasilianer kun har et år tilbage af sin nuværende aftale.

Stadig kun 25 og med over 200 professionelle optrædener under bæltet, ville Terrier være en lovende tilføjelse til Liverpool-truppen, hvis de skulle tage et skridt imod ham i løbet af de kommende uger.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk