Liverpool sender muligvis Arthur tilbage til Juventus

Foto: Shutterstock.

Rygter fra England tyder på, at Arthur Melo kom til Liverpool på leje på transferdeadline-dagen denne sommer, men kunne vende tilbage til Juventus allerede i januar.

 

Den 26-årige brasilianske midtbanespiller Massimiliano er blevet udelukket fra Bianconeri-truppen denne sommer, efter at Allegri afslørede, at han ikke havde planer om at bruge spilleren i denne sæson, hvilket tvang ham til at finde et nyt hjem. Det blev gjort.

Efter et par måneder kom Arthur til Liverpool på lån på transferdeadlinedagen med en købsoption for €37 mio. (275 mio. danske kroner).

TuttoJuve har fremhævet, at nogle rygter fra England tyder på, at Liverpool planlægger at sende Arthur tilbage til Juventus i januar for at gøre plads til en topoverførsel. . De Røde har haft en dårlig start på sæsonen, og det er klart, at de har brug for nyt blod på midtbanen for at ændre klubbens status.

Arthur har kun spillet én kamp for Liverpool siden sin ankomst, og han har spillet 13 minutter i Champions League-nederlaget 4-1 til Napoli. Han forblev på bænken i gårsdagens Premier League-kamp mod Everton og i 2-1-sejren over Ajax.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk