Liverpool afgiver bud på Aston Villas Douglas Luiz

Douglas Luiz. Foto: Shutterstock.

Liverpool har afgivet et tilbud på 20 millioner pund (170 mio. danske kroner) på Aston Villa-stjernen Douglas Luiz.

 

Liverpool har afgivet et bud på 20 millioner pund (170 mio. danske kroner) på Aston Villa-stjernen Douglas Luiz. De sigter efter at hente en midtbanespiller, inden transfervinduet lukker.

Merseysiders står over for en alvorlig skadeskrise, hvor Thiago Alcantara, Curtis Jones, Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain i øjeblikket er på sidelinjen og trækkes med skadesproblemer.

Situationen har givet anledning til spekulationer om, at Liverpool vil gå på transfermarkedet for at hente en anden midtbanespiller, inden vinduet lukker torsdag aften.

Liverpool har skabt et tæt forhold til Jude Bellingham denne sommer, men den engelske landsholdsspiller forventes at blive i Borussia Dortmund indtil i hvert fald næste sommer.

Det betyder, at Klopp har været nødt til at lede efter en afløser, hvis han vil hente en midtbanespiller i denne måned. Her dukker Luiz op som et primært mål.

The Express, citerer Matheus Leal, der arbejder for det brasilianske butik Torcedores.com. Han hævder, at Liverpool har afgivet et bud på 20 millioner pund (170 mio. danske kroner) på den sydamerikanske defensive midtbanespiller.

Journalister siger, at Luiz er ivrig efter at flytte til Anfield, men Villa følger en hård linje og er villig til at betale mere, hvis Liverpool ønsker at hente den brasilianske landsholdsspiller så sent.

Luiz er i det sidste år af sin kontrakt med Villa Park. Han er ikke i nærheden af ​​en kontraktforlængelse, så Villa kræver stadig et stort gebyr for sin aftale, men han indkasserer det nu.

Den 24-årige har spillet mere end 100 kampe for Villains siden han kom fra Manchester City i 2019.

Vi må vente og se, hvordan situationen udvikler sig i de næste par timer. Hvis Liverpool kan indgå en aftale i morgen aften, vil Lewis helt sikkert blive tilføjet til Klopps trup.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk