Lionel Messi slår endnu to Champions League-rekorder

Lionel Messi. Foto: Shutterstock.

Den majestætiske argentiner fortsatte sin fine form med PSG i Champions League, da han slog to rekorder takket være et curling vidunder-angreb fra kanten af feltet.

 

Lionel Messi slog sensationelt to Champions League-målrekorder på én nat for Paris Saint-Germain.

Det argentinske es scorede et fantastisk mål for de franske giganter, da de spillede uafgjort 1-1 mod Benfica i deres tredje Champions League-gruppespil i sæsonen. Hans mål kom efter en udsøgt smule link-up spil med andre PSG-superstjerner Kylian Mbappe og Neymar.

Messi fodrede bolden ind til Mbappe, som spillede en kort aflevering til den formstærke Neymar til venstre for ham. Brasilianeren fandt derefter Messi, som havde fortsat sit løb, inden den lille tryllekunstner krøllede et vidunderligt skud i øverste venstre hjørne.

Dermed scorede Messi allerede sit niende mål i kampagnen. Men endnu vigtigere, han blev den første spiller nogensinde til at score mod 40 forskellige hold i turneringens historie.

Maestroen udvidede sin egen tidligere rekord med 39 forskellige hold, hvilket viser, at han stadig er i stand til at producere gyldne øjeblikke og knuse rekorder på trods af at han er 35 år gammel.

Messi slog også rekorden for antallet af mål scoret uden for straffesparksfeltet i Champions League. Et betydeligt antal af dem kom under hans tid i Barcelona, ​​hvor han scorede svimlende 120 mål for at blive konkurrencens næsthøjeste målscorer nogensinde.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen