Lionel Messi afviser England, da han udpeger to favoritter til at vinde Qatar World Cup

Lionel Messi. Foto: Shutterstock.

Lionel Messi vil forsøge at vinde VM med Argentina ved det femte forsøg, når årets turnering skydes i gang i Qatar den 20. november med finalen den 18. december

 

Argentinas anfører Lionel Messi er mest bekymret over, at Brasilien og Frankrig ødelægger hans VM-drøm i Qatar – ikke England.

Ifølge bookmakerne er de tre løver, Brasilien, Frankrig og Argentina de fire store favoritter til at vinde dette års turnering, som starter den 18. november og slutter den 20. december. Frankrig er de forsvarende mestre efter at have vundet i Rusland for fire år siden.

Siden da har Brasilien og Argentina begge vundet Copa America og England nåede finalen i Euro 2020. Holdet, der vandt sidstnævnte turnering, Italien, formåede ikke at kvalificere sig til VM. Spanien, Tyskland og Holland er også i kamp med bookmakerne.

Alligevel er Messi mest bekymret for Brasilien og Frankrig. Som citeret af RMC Sport sagde han til det argentinske afsætningscenter DirecTV: “Med hensyn til favoritterne er der store hold som Brasilien, Tyskland, Frankrig, England, Spanien, og jeg er sikker på, at jeg glemmer nogle. Men hvis jeg skal beholde en eller to, i dag tror jeg, at Brasilien og Frankrig er de to store kandidater til dette VM.”

Med sine 35 år er dette års verdensmesterskab sat til at være Messis sidste chance for at vinde turneringen. Efter at have vundet 11 ligatitler, fire Champions Leagues og Copa America er verdensmesterskabet den eneste store ære, der fortsat undslipper den syvdobbelte Ballon d’Or-vinder.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen