Kylian Mbappes forhold til PSG er ‘totalt ødelagt’

Kylian Mbappe. Foto: shutterstock.

Kylian Mbappe kunne have underskrevet en ny kontrakt i Paris Saint-Germain for blot måneder siden, men franskmanden vil gerne væk, og Liverpool er muligvis den eneste mulighed for ham i transfervinduet

 

Kylian Mbappes forhold til Paris Saint-Germain er angiveligt blevet fuldstændig brudt, og det hævdes, at han ønsker at forlade klubben så hurtigt som muligt.

Et potentielt skifte til Real Madrid menes dog at være uden for mulighed, hvilket betyder, at den eneste destination tilbage for den franske landsholdsspiller er Liverpool. Ifølge det spanske udsalgssted Marca har Mbappe fortalt PSG, at han ønsker at forlade efter en eksplosiv række begivenheder, der har ført til, at angriberen mener, at hans klub har ‘forrådt ham’.

Det sker kun få måneder efter, at man har underskrevet en forbløffende ny kontrakt til en værdi af 1 million pund (8,5 milllioner danske kroner) om ugen, med et signeringsgebyr på 100 millioner pund (850 millioner danske kroner)

Men en række løfter givet til Mbappe af PSG om at få ham til at underskrive en aftale er ikke blevet til virkelighed og har ført til et sammenbrud i forholdet. En transfer væk kan ske allerede i januar, hvor VM-vinderen er desperat efter at komme væk fra Paris.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen