Kylian Mbappe: Fabrizio Romano afslører den sande historie

Kylian Mappen. Foto: Shutterstock.

Man Utd, Liverpool og Chelsea er alle forbundet med et fremtidigt  skifte for Kylian Mbappe, og transferekspert Fabrizio Romano søger at klarlægge spekulationerne.

 

Den 23-årige Mbappe var genstand for voldsomme spekulationer om et eventuelt skifte til Real Madrid i begyndelsen af ​​2022. Hans kontrakt udløber til sommer, men i slutningen af ​​maj skrev Mbappe under og forpligtede sig til en fremtid t PSG.

Forlængelsen gjorde ham til den bedst betalte fodboldspiller i verden, og han vil tjene 900.000 britiske pund (7,6 millioner danske kroner) om ugen.

Den spanske avis Marca udtalte dog for nylig, at hans fremtid vil blive afgjort i 2024.

Mbappe har skrevet under på en treårig kontrakt frem til 2025, selvom det forlyder, at den sidste sæson 2024/25 er valgfri.

Det menes, at han kunne forlade klubben om to år, og den engelske trio Man Utd, Chelsea og Liverpool er blevet nævnt som potentielle destinationer.

Alle tre viser vilje til at bruge store penge, når tiden kommer. Selvom Mbappe fortsætter som en gratis agent, vil de involverede lønkrav berettige et stort økonomisk engagement.

Man Utd ønsker især at drage fordel af deres finansielle styrke og prestige. Mbappes ankomst vil kunne være et svar på Erling Haalands fantastiske skifte til Man City.

Transferekspert Fabrizio Romano har dog givet en opdatering på situationen, og ifølge italieneren skal fans være forsigtige nu.

Mbappe til Man UTD? Romano blander sig

Romano skrev til CaughtOffside: “Helt ærligt, i øjeblikket er der intet mellem Manchester United og Kylian Mbappe.

“Mbappe har først for nyligt fornyet sin kontrakt med PSG, så jeg synes, det ikke giver nogen mening, at  man diskuterer nogen som helst klub i øjeblikket, inklusive Manchester United.”

Hvis Mbappe forlader Paris, er den generelle konsensus, at en aftale først skal gå igennem Real Madrid.
Mbappe har gentagne gange nægtet at dæmpe spekulationer, der forbinder ham med et skifte til Bernabeu, selv efter at have skrevet under. på forlængelsen med PSG, og Sky Germanys Jan-Aage Fjortoft mener, at Mbappe kan ankomme til Madrid allerede i 2023.

Fjortoft sagde: “Jeg sagde det, da han skrev under: han blev enig med Qatar om at blive i Paris i en sæson på grund af VM. Så er der Real Madrid næste sommer.

Der er en forbindelse mellem PSG og Frankrig, der er en rigtig udfordrer til at vinde VM.

Ideen om at Mbappe spiller ved VM i Qatar, mens han skriver under med Qatar-ejede PSG, ville repræsentere et stort PR-kup.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen