Knust Harry Kane hylder Tottenham-træner Gian Piero Ventrone

Harry Kane. Foto: Shutterstock.

Tottenham og England-stjernen Harry Kane har udtalt sig efter Spurs’ populære italienske fitnesstræner Gian Piero Ventrone, som er gået bort i en alder af 61 år.

 

Harry Kane har hyldet Gian Piero Ventrone, efter at Tottenhams fitnesstræner døde af leukæmi i en alder af 61.

Den populære italiener kom til klubben efter Antonio Contes udnævnelse tilbage i november 2021 efter tidligere at have arbejdet med den tidligere Chelsea-chef i Juventus.

Tottenham bekræftede Ventrones død i en erklæring offentliggjort torsdag morgen. Den italienske publikation La Republicca rapporterede, at Ventrone var gået bort i løbet af natten efter at være blevet diagnosticeret med leukæmi for få dage siden i Napoli.

Og Kane var en af de første Tottenham-spillere, der hyldede Ventrone i kølvandet på hans triste bortgang. Spurs-angriberen tweetede: “En virkelig bemærkelsesværdig mand. Jeg er knust over vores træner Gian Pieros død. Min kærlighed og styrke er hos hans familie på dette tidspunkt. Hans ord og visdom vil leve videre med mig i resten af min tid. livet, og jeg er bare taknemmelig for, at jeg havde muligheden for at tilbringe tid med ham. RIP Prof.”

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen