Klubben svarer på Man Uniteds tilbud på 85 millioner pund

Victor Osimhen. Foto: Shutterstock.

Manchester United har været tæt forbundet med den nigerianske landsholdsspiller og Napoli center-angriberen Victor Osimhen.

 

Cristiano Ronaldos agent, Jorge Mendes, har nogle skøre forslag til at sikre, at hans kunder kan spille Champions League-fodbold i denne sæson. Ifølge italienske medier (nyhedsbilledet nedenfor) har superagenter afsløret et massivt tilbud fra Manchester United om Osimén om at flytte til Old Trafford på permanent basis og for Ronaldo at komme til Napoli på lån.

Ifølge Corriere dello Sport er tilbuddet på den afrikanske angriber hans €100 mio. (743 mio. danske kroner) værd.

Desuden skal det Napoli-baserede hold kun betale €4-5 millioner (29-30 mio. danske kroner) om året ud af Ronaldos €24 millioner (178 mio. danske kroner) årsløn.

Resten betales af Old Trafford-holdet.

Serie A-holdet reagerede dog på en måde, som United, Ronaldo og Mendes ikke kunne lide.

Ifølge La Gazzetta Dello Sport sagde Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis, at £85 mio. (745 mio. danske kroner) ikke var nok, og at den 23-årige angriber sagde, at hvis han rammer €130 mio.( 1.5 mia. danske kroner) meddelt, at den kun ville blive solgt til

Til gengæld ville han ikke have noget imod at udleje Ronaldo, men kun hvis Manchester United betalte den portugisiske angribers fulde løn.

GdS hævder, at Serie A’s modtilbud næppe bliver accepteret, men De Laurentiis har ingen intentioner om at bakke op om hans krav. Når tiden løber ud, bliver det fascinerende at se det næste skridt i denne transferhistorie.

I øjeblikket ser Ronaldo ud til at gå ingen vegne, og Osimen vil blive der.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk