Kan De Røde Djævle lukke aftaler med De Jong og Lisandro?

Lukker De Røde Djævle aftaler med De Jong og Lisandro? Foto: Shutterstock.

Manchester United har svært ved at lukke aftalen med spillerne Frenkie De Jong og Lisandro Martinez

Manchester United har svært ved at lukke transferaftaler for at lokke Frenkie de Jong og Lisandro Martinez, og de seneste rapporter er spændende.

Ifølge The Independent har Man Utd aftalt størstedelen af ​​aftalen, inklusive prisen for at hente den hollandske midtbanespiller fra FC Barcelona.

Klubben er klar til at aftale et pris på £17 millioner for at sælge spilleren til Manchester United.

Imidlertid har den catalanske side afvententende beløb (løn og bonusser) til at betale den 25-årige, og derfor er flytningen blevet forsinket.

Helt ærligt har dette været en af ​​de mest frustrerende transfersagaer nogensinde. I modsætning til de britiske medier har blaugrana-præsidenten, Joan Laporta, insisteret på, at midtbanespilleren ikke er til salg.

På den anden side har Sport for nylig hævdet, at De Jong ikke har forhandlet noget med Premier league-holdet, som endnu ikke er i kontakt med hans repræsentanter.

For så vidt angår den argentinske forsvarsspiller, har Miguel Delaney afsløret, at Old Trafford-spilleren er rykket tættere på Ajax’ værdiansættelse.

Vi ved allerede, at den 24-årige centerhalf har aftalt personlige vilkår for at skifte til de 20-dobbelte engelske mestre.

Uniteds prioriterede mål for at forbedre deres centrale forsvar var den spanske landsholdsspiller Pau Torres, men Ten Hag har prioriteret Martinez, og De Røde Djævle presser på for at få underskrevet.

I fredags rejste Man Utd til Thailand, hvor de starter deres pre-season mod ærkerivalerne, Liverpool i næste uge. En vellykket pre-season er ekstremt vigtig for den kommende sæson, og desværre har de ikke sikret deres nøglemål endnu.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Jonas Hansen

Jonas Hansen

Sportsjournalist ved Newstimes.dk