Kæmpe bet for United – Frenkie de Jong foretrækker Chelsea

Slutter De Jong sig til de blå eller de røde? Foto: Shutterstock.

Frenkie De Jong forlader kun Barcelona til Chelsea denne sommer, hvilket er en streg i regningen for Manchester United.

 

Sporting Espanyol hævder, at Manchester United har indgået en aftale på 630 millioner DKK med Barcelona om at hente den 25-årige midtbanespiller, men han vil kun forlade Camp Nou til fordel for Chelsea.

Manchester United-træner Eric Ten Hager er desperat efter at hente sin tidligere spiller til Old Trafford til sommer. Det samme gælder Chelsea-boss Thomas Tuchel ifølge Mirror.

De Jong er en sand midtbanespiller i verdensklasse og vil være en kæmpe tilføjelse, uanset hvilken klub der vinder hans signatur. Ifølge sportsrapporter tjener han hele 223 millioner kroner om året. Det svarer til 4,2 millioner kroner om ugen.

Barcelona har bedt De Jong om at acceptere en 50 % lønnedgang, så hvis Manchester United eller Chelsea signerer ham, skal de betale mindst 2,1 millioner DKK om ugen, muligvis mere.

Manchester United gav Frenkie de Jong et bud

Spanish Sport hævder, at Chelsea er den eneste klub, som den 25-årige midtbanespiller vil forlade Barcelona til fordel for tilsommer. Hvis det er sandt, vil det bestemt udelukke, at Ten Haag henter sin tidligere spiller.

De Jong ville være en fantastisk tilføjelse til Eric Ten Haag eller Thomas Tuchel. Han spillede 32 La Liga-kampe for Barcelona i sidste sæson, hvor han scorede 3 mål og lavede3 assists. Under disse optrædener havde hollænderen i gennemsnit 51,2 afleveringer per kamp. kørte og registrerede en imponerende fuldførelsesrate på 91,3 %.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andy Nielsen

Andy Nielsen