Juventus tilbyder Arsenal 25 millioner pund plus to førsteholdsstjerner i mega Gabriel Magalhaes bytteaftale

Foto: Shutterstock.

Arsenal-transfernyheder: Serie A-giganterne Juventus siges at være villige til at tilbyde £25 millioner plus to førsteholdsstjerner for Gunners-forsvareren Gabriel Magalhaes.

Juventus er blevet stærkt forbundet med et skifte til Arsenal Gabriel Magalhaes i løbet af sommerens transfervindue.

Ifølge det italienske outlet CalcioMercato Web forbereder Serie A-giganterne sig på at tilbyde Gunners 25 millioner pund (220 mil. danske kroner) plus midtbanespilleren Adrien Rabiot på en permanent aftale og playmakeren Arthur Melo på en låneaftale.

London rapporterede tidligere i år, at nordlondonerne var ivrige efter at låne Arthur i løbet af januars transfervindue, selvom trækket ikke lykkedes, og rapporter, der forbinder brasilianeren med et skifte til Mikel Artetas side, er siden kølet af.

Men i betragtning af, at Arsenal betalte 23 millioner pund (202 mil. danske kroner) for Gabriel for mindre end to år siden, virker det usandsynligt, at de ville acceptere et sådant tilbud på den talentfulde midterforsvarer, der har været en af ​​de mest konsekvente spillere i Artetas tid som manager.

Den brasilianske landsholdsspiller etablerede et solidt partnerskab med forsvarsspilleren Ben White i løbet af 2021/22-kampagnen, mens William Salibas tilbagevenden efter hans låneophold hos Marseille vil hjælpe med at styrke Mikel Artetas defensive setup i næste sæson.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Sara Nielsen

Sara Nielsen

Journalist ved Newstimes.dk